رییس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علی‌آبادکتول گفت: ۲۲۰ مرکز اقامتی شامل ۲ مهمان‌پذیر، ۱۸ واحد بوم‌گردی و ۲۰۰ خانه‌مسافر در این شهرستان به مسافران و گردشگران نوروزی خدمات اقامتی ارایه می‌دهند.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، ناصر احمدی اظهار کرد: وجود آبشارهای متعدد و به‌ویژه کبودوال به‌عنوان تنها آبشار تمام خزه‌ای ایران، سایت پروازی روستای ریگ چشمه، پارک جنگلی کبودوال، موزه حیات‌وحش تاریخ طبیعی، بازارچه بانوان و بیش از ۹۳ بنای منحصربه‌فرد تاریخی با دارا بودن امکانات تفریحی و پذیرایی و داشتن چشم‌اندازهای زیبا از بهترین مکان‌های گردشگری در این شهرستان هستند که مسافران و گردشگران می‌توانند ساعات خوشی را همراه خانواده سپری کنند.
وی بیان کرد: وجود برخی تپه‌های تاریخی از جمله تپه باستانی هفت هزار ساله چینو، تفرجگاه تاریخی روستای سیاه رودبار و بقاع متبرکه امامزادگان از جمله اماکن تاریخی و مذهبی علی‌آبادکتول است که مسافران و گردشگران می‌توانند از این مکان‌ها نیز استفاده کنند.
احمدی خاطرنشان کرد: ۷۳ روستا در دو دهنه محمدآباد و زرین گل از جمله روستای گردشگری محمدآبادکتول، ریگ چشمه، چلی سفلی، تاویر، خلیندره، الستان، چه جا، سیامرگو، چینو، خاک پیرزن، افراتخته، شیرین آباد، میان رستاق و سیاه رودبار هر ساله پذیرای تعداد زیادی از گردشگران است.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علی‌آبادکتول همچنین گفت: با توجه به واقع شدن این شهرستان در مسیر عزیمت زائران حرم رضوی در ایام مختلف سال به‌خصوص تعطیلات نوروزی و تابستان گردشگران زیادی از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و مذهبی این شهرستان دیدن می‌کنند.
وی اظهار کرد: صنایع‌دستی نواربافی، لاک‌تراشی، غذای‌های محلی از جمله ترشی‌پلو، بازی‌های بومی و محلی و همچنین موسیقی محلی کتولی هم در تعطیلات نوروزی مورد توجه گردشگران قرار می‌گیرد.
شهردار علی‌آبادکتول هم در این ارتباط گفت: در راستای خدمات‌رسانی مطلوب به گردشگران و مسافران تمهیدات ویژه‌ای برای زیباسازی، فضاسازی، گلکاری و المان‌های نوروزی شهر اندیشیده شده است.
محمد کوهستانی افزود: زیرساخت‌های گردشگری و اسکان مسافران در منطقه کبودوال برای اقامت روزانه آماده شده و سه هتل و چندین خانه مسافر در شهرستان پذیرای مسافران خواهند بود.
فرماندار شهرستان علی‌آبادکتول هم گفت: طبیعت زیبا و بکر شهرستان در جذب گردشگران تاثیرات زیادی دارد و در کنار منابع طبیعی اماکنی چون بوم‌گردی، آیین‌ها و سنت‌های منطقه، صنایع‌دستی متفاوت و موسیقی کتول به جذب بیشتر مسافران کمک می‌کند.
ابراهیم احمدی افزود: تمام ادارات و نهادهای مرتبط گردشگری موظف به اجرای برنامه‌های متنوع برای استفاده گردشگران از منابع بکر و طبیعی شهرستان شدند.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای