نایب رئیس فراکسیون گردشگری و میراث‌فرهنگی گفت: صادرات سالانه ۵۰۰ میلیون دلار صنایع‌دستی در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است.
به گزارش سفربازی، به نقل از میراث‌آریا، محمدعلی محسنی‌بندپی اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های قابل‌توجه کشور صنایع‌دستی است. در لایحه برنامه هفتم برای اولین بار ردپای محکم‌تری از صنایع‌دستی و گردشگری داریم. در فصل ۱۷ بیش از دو صفحه به این موضوع اختصاص یافته است.
نماینده نوشهر و چالوس در مجلس اضافه کرد: اهداف کمی و کیفی در این قانون برای دولت تعیین شده و سعی در برطرف شدن موانع است. بر اساس این برنامه، سالانه حدود ۵۰۰ میلیون دلار صادرات صنایع‌دستی پیش‌بینی شده است.
او گفت: رونق این صنعت لازمه‌اش همکاری بین‌دستگاهی است. صنایع‌دستی چون جز مشاغل خانگی است نیازمند همکاری و پشتیبانی دستگاه‌های مختلف است.
محسنی‌بندپی ادامه داد: صادرات صنایع‌دستی بسیار اهمیت دارد و اگر بتوانیم به عدد ۵۰۰ میلیون دلار در سال بر اساس آنچه در قانون برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده برسیم عدد بزرگی است و می‌تواند چشم‌گیر باشد.
این نماینده مجلس افزود: دولت باید فضاهای اجرایی این کار را فراهم کند. ما نیازمند توسعه، تقویت و افزایش فروش و صادرات صنایع‌دستی هستیم.
او گفت: رشد صنایع‌دستی به رشد گردشگری کمک می‌کند و باعث ورود ارز به کشور نیز می‌شود.
نایب رئیس فراکسیون گردشگری و میراث‌فرهنگی مجلس یادآور شد: پشتوانه بیمه‌ای، ارائه تسهیلات، تامین بازار داخلی، تسهیل برای صادرات، حفظ انگیزه هنرمندان و حمایت از آن‌ها از مهم‌ترین راهکارهای توسعه صنایع‌دستی به شمار می‌رود و دولت و مجلس در این باره باید راهکار ارائه دهند.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای