روستای قدیم، روستای ماهیگران جزیره هنگام
برای فرار از هیاهوی زندگی شهری و رسیدن به آرامش کافیه به جنوب ایران و جزیرهی هنگام سفر کنی. جزیرهای دنج با مناظری بینظیر و مردمانی مهماننواز که برای رفتن به اونجا باید سوار بر قایق بشی و دلو به دریا بزنی! این جزیرهی زیبا از ۳ روستای کوچک تشکیل شده که به اسم روستای قدیم، نو و غیل نامگذاری شدن.
روستای قدیم یکی از ۳ روستای جزیرهی هنگامه که نسبت به دو روستای دیگه جمعیت کمتری داره. این روستا در فاصلهی ۴ کیلومتری از دو روستای دیگه واقع شده.
مردم این روستا از طرق مختلفی امرارمعاش میکنن که ازجملهی اونها میشه به ماهیگیری و صید کوسه، فروش صدف، پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو، راهنمایی گردشگران، هدایت قایقهای مسافران از قشم به جزیرهی هنگام، ساخت صنایع دستی، غرفهدار بازارچههای محلی جزیره اشاره کرد.
مردم بومی و اصیل جزیرهی هنگام از قبیلهی آل بو فلاسه هستن. در حال حاضر ۱۴۱ خونه در جزیرهی هنگام وجود داره و حدود ۶۰۰ نفر سه روستای قدیم، نو و غیل زندگی میکنن. بیشتر مردم در این روستاها باهم رابطهی خویشاوندی دارن. این جزیره دارای معادن نمک، سرب و خاک هست. همچنین معادنی در این بخش وجود داره که موقعیت اقتصادی مناسبی رو برای ساکنانش فراهم کرده.
تعدادی از ساکنان این جزیره بخاطر اختلافات قومی و درگیری با برخی از ساکنان قشم، این جزیره رو ترک کردن و به کشورهای عربی مهاجرت کردن.