برنامههای بینالمللی گردشگری پایدار در پساکرونا
کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا (سیکا) برگزار شد و موضوعات متنوعی از جمله تبیین برنامههای بینالمللی گردشگری پایدار در پسا کرونا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش سفربازی، به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا یاسیکا، به میزبانی جمهوری تاجیکستان و با حضور نمایندگان کشورهای عضو برگزار شد. مصطفی اسماعیلی مهیاری و فرح ولینژاد بهعنوان نمایندگان معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جمهوری اسلامی نیز در این نشست حضور یافتند.
اشتراک تجربیات کشورها در دوران کرونا
در این کنفرانس ۲۳ نماینده از کشورهای عضو این سازمان از جمله روسیه، اردن، ترکیه و بنگلادش در خصوص اقدامات و تجربیات خود برای احیای گردشگری در دوران کرونا و برنامههای گردشگری پایدار در پساکرونا به ارائه گزارش پرداختند. نمایندگان معاونت متبوع نیز در حاشیه این رویداد بینالمللی، با بهرهگیری از فرصت فراهم شده، بهمنظور برقراری تعاملات سازنده و الگوبرداری از اقدامات مؤثر جهت رشد و احیای گردشگری با کشورهای عضو به مذاکره پرداختند.
کنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا، سیکا یا CICA سازمانی است که در حال حاضر ۲۸ عضو دارد و از ۹ کشور و پنج سازمان ناظر شامل سازمان ملل متحد، سازمان امنیت و همکاری اروپا، اتحادیه عرب تشکیل شده است.
برخی از کشورهای عضو در سیکا عبارتند از افغانستان، جمهوریآذربایجان، بحرین، بنگلادش، کامبوج، چین، مصر، هند، ایران، عراق، اردن، قزاقستان، قرقیزستان، مغولستان، پاکستان، فلسطین، قطر، کرهجنوبی، روسیه و غیره.