رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نطنز گفت: در دو سال اخیر با سرمایه‌گذاری ۳۸ میلیارد تومانی در حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری نطنز برای ۴۸ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شده است.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، حسین یزدانمهر افزود: در این مدت میزان تسهیلات پرداختی برای اشتغال در حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری ۱۰ میلیارد تومان بوده که از این میزان ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان توسط سرمایه‌گذاران جذب شده است.
وی از اجرای ۱۷ پروژه با اعتبار سه میلیارد تومان در این مدت خبر داد و گفت: این طرح‌ها در زمینه مرمت، حفظ و احیای اماکن تاریخی، مطالعه، تکمیل و تامین زیرساخت‌های گردشگری بوده است.
رییس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نطنز گفت: در این بازه زمانی چهار اثر طبیعی، سه اثر ملموس، سه اثر ناملموس، سه اثر تاریخی غیرمنقول این شهرستان نیز در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
یزدانمهر افزود: در بخش صنایع‌دستی سه نمایشگاه عرضه مستقیم صنایع‌دستی برگزار شد و در این بخش در تبصره ماده ۱۶، ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده‌ است.
وی اظهار کرد: همچنین در ۲ سال گذشته، ۲ دوره آموزشی، یک نمایشگاه ملی و ۲ نمایشگاه منطقه‌ای برگزار شده است.
گفتنی است، شهرستان نطنز با داشتن ظرفیت‌های بالا در حوزه گردشگری، جایگاه والایی در این بخش دارد به گونه‌ای که توسعه این صنعت می‌تواند به عنوان بستری جهش‌آفرین برای اقتصاد منطقه عمل کند، وجود ۱۸۸ هنرمند صنایع دستی و هنرهای سنتی و فعالیت در هشت حوزه تولید صنایع‌دستی شامل گلیم‌بافی، رودوزی سنتی، چرم‌دوزی، قلم‌زنی، سفال و سرامیک، خراطی، زیورآلات سنتی روستای ابیانه، دوخت لباس محلی روستای ابیانه، معرق، چاقوسازی، چلوم‌گری و گیوه‌بافی خود ظرفیتی بی‌بدیل برای این شهرستان است که در کنار بیش از ۱۶۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی، جاذبه‌ها و ظرفیت‌های بی‌نظیری را برای این شهرستان به ارمغان آورده است.
همچنین این شهرستان با داشتن ۱۶ اثر ثبت شده طبیعی رتبه نخست ثبت میراث طبیعی اصفهان را دارد.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای