کاروانسرای لات، از پادگان تا رستوران
عهد صفوی یکی از دورههای تاریخی بود که در اون ساختوساز کاروانسراها در نقاط مختلف ایران رونق پیدا کرد. موقعیت مکانی ایران و گسترش تجارت بینالمللی ازجمله دلایل گسترش این کاروانسراها بود. یکی از کاروانسراهای ساخته شده در نزدیکی رشت، کاروانسرای لات هست. این کاروانسرا در جنگ جهانی اول بعنوان پادگان نظامی برای روسها مورد استفاده قرار گرفت و خسارتهای زیادی بهش وارد شد.
سال ۱۲۴۶ منوچهر خان معتمدالدوله که یکی از سیاستمداران ایران اهل گرجستان بود دستور بازسازی و مرمت این بنا رو داد. بعد از جنگ، مردم از این کاروانسرا برای تعزیه خوانی و مراسم عزاداری استفاده میکردن. از اونجایی که این کاروانسرا در کنار زمینهای سفیدرود ساخته شده بود، لات نامیده شد. در سال ۱۳۹۴ این کاروانسرا به بخش خصوصی واگذار شد و امروزه بعنوان رستوران سنتی مورد استفاده واقع شده.
فضای نوستالژیک این رستوران همراه با چشماندازی زیبا از کوههای سرسبز، ترکیبی فوقالعاده و تکرارنشدنی رو بوجود آورده. بوی آجرهای نمناک همراه با صدای فوارهی حوض حیاط احساس لذتبخشی رو به آدم منتقل میکنه. ، طوری که آرزو میکنی کاش زمان همینجا متوقف شه و این لحظات برای همیشه باقی بمونن.
اقامتگاه ها اطراف کاروانسرای لات نمایش کاروانسرای لات روی نقشه مسیریابی کاروانسرای لات