وجود جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، دست مازندران را به‌منظور چانه‌زنی برای حوزه گردشگری بین‌المللی در خزر بالا برده است.

به گزارش سفربازی، به نقل از مهر، مازندران تا یک ماه دیگر میزبان همایش بین‌المللی کشورهای حاشیه خزر می‌شود و فرصت دارد تا داشته‌های گردشگری خود را در منطقه معرفی کند.

جاذبه‌های گردشگری زیادی در استان مازندران وجود دارد و هر یک از این بسته‌ها به تنهایی می‌تواند اقتصاد یک کشور را متحول کند و به‌رغم این قابلیت‌ها، همچنان در زیرساخت‌های استان چالش‌های زیادی وجود دارد.

سفر میلیون‌ها مسافر در طول سال به مازندران، داشتن دو هزار و ۵۰۰ جاذبه تاریخی و طبیعی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، موزه‌ها، آبشارها و مناطق ییلاقی و کوهستانی دریچه‌ای را رو به اقتصاد استان بازکرده است.

شناسایی مسیرهای جدید گردشگری و فرصت‌های سرمایه گذاری از مهمترین اهدافی است که در همایش بین‌المللی گردشگری کشورهای حاشیه خزر پیگیری و دنبال می‌شود.

صادق برزگر مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به میزبانی از روسیه و کشورهای سی‌آی‌اس در همایش بین‌المللی خبر داد و گفت: محوریت این همایش با توجه به ظرفیت‌های فراوان مازندران، در حوزه گردشگری تندرستی خواهد بود، و مقاصد گردشگری استان توسط بخش خصوصی معرفی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: منتظر پکیج‌های متنوع دفاتر خدمات سیاحتی سراسر استان هستیم تا ضمن شناسایی و معرفی مسیرها و مقاصد جدید استان از این فرصت مناسب ایجاد شده برای بازاریابی جاذبه‌های استان استفاده کنند.

وی یادآور شد: تا به حال تجربه چندان موفقی در گردشگری نداشتیم زیرا جزیره‌ای عمل کردیم و وقتی خرد جمعی شکل بگیرد بر روی نقاط قوت استان سرمایه‌گذاری خواهد شد.

برزگر تاکید کرد: ما برای دنیا بکر هستیم بنابراین و باید روی بهترین‌ها شاخص‌ها و نقاطی که می‌تواند به برندی در استان تبدیل شود، تمرکز کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران یکی از اولویت‌های معرفی مازندران در این همایش فرهنگ بومی و ایرانی است یادآور شد: معرفی فرهنگ مازندران در قالب معماری، آداب و رسوم، غذا، پوشش محلی و آیین‌ها نیز باید در تهیه بسته‌های سفر و نحوه ارائه خدمات بخش خصوصی دیده شود.

روستاهای مازندران دارای جاذبه‌های بکر گردشگری و تاریخی هستند و سفر به این مناطق و اقامت در واحدهای بوم‌گردی فرصتی است تا روح خسته از زندگی ماشینی و شهرنشینی به آرامش رسد.

بیش از ۲۴۰ واحد بوم‌گردی در مازندران فعال است و توسعه این واحدها برای جذب گردشگران در دستور کار قرار گرفته است و با توجه به گرایش مسافران و گردشگران برای سفر به روستاها، تدوین برنامه جامع در این حوزه ضرورت دارد.

محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران با بیان اینکه مجموعه‌های بوم‌گردی انتقال فرهنگ روستایی است که باید با توسعه آن در استان با توجه به صاحب تمدن بزرگ مازندران تلاش کنیم، گفت: بوم‌گردی صنعتی است که امروز در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای