جایزه مصطفی؛ برگِ برنده گردشگری اصفهان
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اصفهان گفت: برگزاری رویدادِ «جایزه مصطفی (ص)» در هفته دوم مهر امسال، برگِ برندهای برای صنعت گردشگری استان است.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، اصفهان ششم تا دوازدهم مهر امسال میزبانِ پنجمین دوره رویداد «جایزه مصطفی (ص)» و دانشمندان برتر جهان اسلام است و به همین مناسبت بیش از۱۰۰ دانشمند مسلمان از کشورهای مختلف به ایران سفر میکنند.
حمیدرضا محققیان افزود: پاییز، فصل گردشگری خارجی اصفهان است و برگزاری رویداد جایزه مصطفی (ص) در ماه مهر میتواند فرصتی برای معرفی و رونقِ گردشگری این خطه باشد.
وی گفت: علاوهبر رویداد جایزه مصطفی، برگزاری نمایشگاه گردشگری همزمان با روزِ جهانی گردشگری و جهانگردی از دیگر رویدادهای این برهه زمانی است که همه این مناسبتها موجب شده است تا تعداد گردشگران خارجی و داخلی اصفهان در این ایام قابلتوجه باشد.
محققیان تصریح کرد: هتلهای اصفهان مهر امسال بهویژه در ۲ هفته اول رزروهای خوبی داشته اند و ظرفیت هتلهای چهار یا پنج ستاره شهر که بطور معمول در این روزها تکمیل است، با مشکلِ رزرو مواجه هستیم.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اصفهان همچنین در رابطه با شروع فعالیت ویژه ستاد اجرایی خدمات سفر استان اصفهان در نیمه دوم سال، گفت: با پایان فعالیتهای ستاد اجرایی خدمات سفر در نیمه اول امسال، برنامهریزی برای فعالیتهای این ستاد در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ بهویژه فصل گردشگری خارجی در پاییز امسال و همچنین نوروز ۱۴۰۳ انجام میشود.
به گفته محققیان، ۱۰ کمیته ستادِ سفرِ استان به ۱۴ کمیته افزایش داشته و هدف اصلی از این تصمیم، آسیبشناسی، برنامهریزی و رسیدگی به مشکلاتی است که از سالهای گذشته در زمینه خدماترسانی به گردشگران وجود داشته است.
وی تصریح کرد: ستاد دائمی خدمات سفر همان ستادی است که سالهای قبل، فقط برای ایام نوروز تشکیل میشد اما در زمان حاضر بهدلیل مناسبتهای مختلف، چون ایام تعطیلاتِ تابستان، عید فطر و بهمنماه که شمارِ گردشگران بیشتر میشود، به یک ستاد دائمی تبدیل شده است.
محققیان افزود: جلسههای این ستاد در اواخر سال و بیشتر قبل از اوج سفرها و در ایام نوروز شروع به کار میکرد ولی امسال به لحاظ اینکه انتخاباتِ مجلس را در پایان سال در پیشرو داریم و از سویی بهدلیل مناسبت های یاد شده در مهر جلسههای این ستاد زودتر تشکیل شد.
گفتنی است، استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و ۱۶ اثر آن به نامهای میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان، مسجد جامع عتیق، سه قنات به نامهای وزوان، مزدآباد و مون و کاروانسراهای نوشیروان، گز، امینآباد، مرنجاب، نیستانک، کوهپایه، گبرآباد، مهیار و شیخعلیخان به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.