مدیر امور فرهنگی و روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان گفت: تا این لحظه کشورهای امارات متحده عربی، ترکیه، مالزی، روسیه و عمان برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌‌دستی اصفهان اعلام آمادگی کرده‌اند.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، شهرام امیری افزود: همچنین با شهرهای خواهرخوانده‌های اصفهان نیز برای مشارکت در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی رایزنی شده که به احتمال چهار خواهرخوانده که هنوز اسامی آن‌ها قطعی نیست، در این نمایشگاه مشارکت خواهند داشت.
اصفهان با شهرهای شی آنِ چین، کوالالامپورِ مالزی، فلورانسِ ایتالیا، یاشِ رومانی، بارسلونای اسپانیا، ایروانِ ارمنستان، کویتِ کویت، فرایبورگِ آلمان، هاوانای کوبا، لاهور پاکستان، سن پترزبورگ روسیه، داکارِ سنگال و بعلبکِ لبنان خواهرخوانده است.
وی زمان برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان را از چهارم تا هفتم مهر جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اعلام و خاطرنشان کرد: سال گذشته دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان از هفتم تا یازدهم مهر برگزارش شد اما امسال زمان برگزاری سیزدهمین دوره به جلوتر کشیده شده و دلیل آن هم این است که زمانِ برگزاری نمایشگاه با هفته گردشگری تطابق داشته باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از چهار هزار مترمربع از فضای نمایشگاه به‌طور مساوی به فعالان بخش گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص پیدا کرده است.
مدیر امور فرهنگی و روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان با اشاره به وقوع ناآرامی‌های سال گذشته و همزمانی آن با برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌‌دستی اصفهان، گفت: سال گذشته نخستین نمایشگاه گردشگری و صنایع‌‌دستی اصفهان بعد از دوران پاندمی کرونا و مقارن با حدوث ناآرامی‌ها برگزار شد که این مساله کامِ فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را تلخ کرد، اما امسال سعی شده است تا با کیفی کردن نمایشگاه، این تلخ‌کامی‌ها جبران شود.
وی تصریح کرد: امسال تلاش بر این است که سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان گفت‌وگومحور باشد و فعالان گردشگری در حوزه هتل‌ها، اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سُفره‌خانه‌های سنتی با فعالانِ همتای خود در کشور، گفت‌وگو داشته باشند.
امیری افزود: امیدواریم با مشارکت کشورهای خارجی مثل ترکیه که فعالترین کشورِ گردشگریِ خاورمیانه است، بتوانیم برای استان اصفهان جذب گردشگر داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی نمایشگاه فرستادن گردشگر نیست بلکه هدف جذب گردشگر از این کشورهاست.
به گفته امیری، در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌‌دستی اصفهان دوره های آموزشی برای فعالان گردشگری به‌خصوص در حوزه آژانس‌داری و هتل‌داری برگزار خواهد شد که آموزش‌های لازم در راستای جذب گردشگر و ارائه خدمات اقامتی به گردشگران ارائه‌ خواهد شد.
مدیر امور فرهنگی و روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان، هدفِ نمایشگاه امسال در حوزه صنایع‌دستی را حمایت از فروش محصولات خواند و افزود: امسال در این نمایشگاه تلاش بر عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی است و در عین حال رونمایی از چند اثر شاخص هنرمندان را در نیز برنامه خود خواهیم داشت.
گفتنی است، سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان امسال از چهارم تا هفتم مهر برگزار خواهد شد.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام‌های میدان امام(نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام‌های وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
همچنین از ۶۰۲ رشته صنایع‌دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان است.
تاکنون ۴۰ هزار نفر شاغل در این بخش از صنایع‌دستی اصفهان سامان‌دهی شده‌اند.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای