ساحل نقرهای، مخملی آبی رنگ در بستر ساحل
تا حالا به این فکر کردن که ایران چند تا دریا و دریاچه داره و چقدر ساحل داره واسه اینکه توشون قدم بزنید و خیلی شیک آفتاب بگیرید؟ حالا آفتاب گرفتن رو شاید نشه تو همه وساحل تجربه کرد ولی توی خیلیاشون میشه و براتون قسمتای مختلفی در نظر گرفته شده که بتونید رنگتون رو عوض کنید و ویتامین دی بگیرید. من که واقعا این مورد رو خیلی دوست دارم. اگه بخوام یه لیست درست کنم از سواحل دیدنی ایران، فکر نکنم به این زودیها این لیست تکمیل بشه. حتی اگه ساعتها قلم دست بگیرم یا اینکه واسه راحتی یه فایل اکسل باز کنم. کشور پهناور یکه همیشه در ساحلهاش به روی ما بازه و اصلا مهم نیست توی چه فصلی باشیم، زمستونی و تابستونی آماده هستن تا قدمها رو روی شنها بذاریم. ساحل نقرهای هنگام که توی جزیره هنگام قرار گرفته از اون جاهاییه که اگه از اول پاییز بشه سر بزنید تا خرداد میزبان خوبی برای شماست. البته تابستوناشم خوبهها، منتها یه مقدار ممکنه رنگتون تغییر کنه، میدونید که چی میگم؟😉
توی این متن از مجله گردشگری سفربازی میخوام براتون از ساحل نقرهای هنگام بنویسم. اینکه این ساحل کجا قرار گرفته و بهترین فصل واسه اینکه به این ساحل سر بزنید کی هست. راستی، شما تا حالا به جزیره هنگام و این ساحل نقرهای سر زدید؟ میشه از تجربههای خودتون برامون بنویسید تا ما هم بتونیم چشمهامون رو ببندیم و خودمون رو توی این ساحل زیبا تصور کنیم و لذت ببریم؟
ساحل نقرهای هنگام دقیقا کجاست؟
جزیرهی هنگام یکی از جزیرههای ایران در خلیج فارسه که با آبادیهای کوچیک با وسعت حدود ۵۰ کیلومتر مربع در جنوب جزیرهی قشم در استان هرمزگان واقع شده و دارای معادن نمک و خاک و سربه. این جزیره ارتفاعات پست آهکی داره و بلندترین نقطهی اون کوه ناکسه. جزیرهی هنگام از نظر تقسیمات سیاسی استان هرمزگان، جزو شهرستان قشم و بهعنوان یکی از دهستانهای این شهرستان به مرکزیت روستای ماشی (هنگام جدید) بهشمار میره. دیگر روستاهای جزیره هنگام غیل و هنگام قدیم هستن. نام پیشین این جزیره بهصورت هنجام، هنیام متداول بوده. هنگام در پارسی باستان، هنگاما، در ارمنی، انگام، به معنی وقت، زمان و گاهه، ولی این واژه از دو پاره «هن» و «گام» تشکیلشده.
ساحل نقرهای هنگام از سواحل معروف جنوب کشور و جاهای دیدنی هرمزگانه که در قسمت شمال غربی جزیره هنگام قرار داره. زیباییهای این ساحل چشم هر بینندهای رو مجذوب خودش میکنه. در این ساحل زمین با شنهای مشکی و نقرهای فرش شده. قدم زدن روی شنهای نرم و درخشان جزیره هنگام و تماشای امواج زیبای خلیج نیلگون فارس، انسان رو به سرزمین رویاهای کودکی میبره. همون رویاهایی که وقتی چشمهامون رو میبستیم کل ذهنمون رو پر میکرد و باعث میشد خوابای خوب ببینیم. تا وقتی توی این ساحل پا نذاشتید هنوز به این یقین نرسیدید که دنیا چقدر زیبایی داره که ما هنوز اونا رو ندیدیم.
فعالیت اقتصادی مردم جزیره هنگام، چیه؟
فعالیت اقتصادی در جزیره هنگام، که بیشتر اهالی از دیرباز به اون مشغول بودن، ماهیگیری بوده و هماکنون فروش صدف و پذیرایی از گردشگران هم از جمله فعالیتهای مردم محلیه. پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو از جمله فعالیتهای آبزیپروری جزیره هنگامه.
از جاذبههای جزیره هنگام، کدوماش خیلی خیلی خفن هستن؟
جزیره هنگام دارای ۱۴۱خونه و مساحتی به اندازه ۵۰ کیلومتره که کار اکثر مردم صیادی و همه اهالی با هم فامیل و خویشاوندن. طول نوار ساحلی جزیره حدود۵۰ کیلومتر و جمعیت اون ۶۱۵ نفره. جزیره هنگام جاذبههایی شگفتانگیز داره که میشه به موارد زیر اشاره کرد:
- دلفینها
- آهوها (جبیر)
- خاردم مصری (آفتابپرست)
- سواحل ناب (ساحل نقرهای)
- کشتی به گل نشسته پرتغالیها
- غرفههای سنتی (از جمله رستوران غذاهای محلی و دریایی+صدفهای دریایی و …)
چرا ساحل نقرهای هنگام انقدر معروف شد؟
ساحل نقرهای هنگام یکی از زیباترین سواحل ایرانه. تصور کنید پا روی ساحلی میذارید که شنها و ماسههای اون درخشان هستن. این ساحل چه در هنگام روز و چه در هنگام شب میدرخشه، به همین دلیل نام ساحل نقرهای برای این ساحل زیبا کاملاً برازنده است. زمانی که امواج آب با ساحل برخورد میکنن، زیبایی ساحل دو چندان میشه. درخشش ماسهها و قطرات آب زیر نور خورشید خیرهکنندهاس. چه چیزی میتونه زیباتر از این حس رو در شما ایجاد کنه که روی یه فرش نرم نقرهای پا میذارید و آروم آروم نم آبه که پاهاتون رو نوازش میکنه. زیبایی و راحتیش حتی از دمپایی تنتاک هم بیشتره.😜
چرا این ساحل به رنگ نقرهای دراومده؟
شن های این ساحل درخششی بسیار متفاوت دارن که مانند اون رو در هیچ ساحل دیگهای نمیتونید پیدا کنید. طبق بررسیها و تحقیقاتی که دانشمندان علوم دریایی بر روی شنهای این ساحل انجام دادن به این نتیجه رسیدن که، علت درخشش و جذابیت شنها و ماسههای ساحل نقرهای هنگام، وجود کانیها و عناصر معدنی براقه که این ذرات زیر نور آفتاب میدرخشن و در واقع با منعکس کردن نور باعث درخشش میشن. پلانگتونها و صدفهای دریایی پودر شده هم در درخشش این ساحل زیبا نقش دارن.
فیتوپلانکتونها موجودات مغذی زنده و ریزی هستن که توی آب اقیانوسها و دریاها زندگی میکنن که با چشم غیر مسلح دیده نمیشن و بر اساس ویژگیهای زیست بومیشون، توی طبقهبندیهای مختلفی قرار میگیرن. اگه تعداد زیادی از پلانگتونها توی آب دریا جمع بشن و تعداد اونا خیلی زیاد بشه، به علت داشتن سبزینه، آب دریا رو به رنگ سبز درمیارن.
وقتی که دریا مواج میشه، این موجودات بسیار ریز از خودشون نور آبی رنگ ساطع میکنن. برای دیدن این پلانکتونها نمیشه زمان مشخصی رو پیدا کرد، چون همه چیز بستگی به وضعیت آروم بودن دریا داره، ولی این پدیده بیشتر در زمانهایی مثل ظهر پاییز رخ میده و البته این درخشش توی شبها و نور کم جلوهای چند برابر داره. برای دیدن درخشش و زیبایی بسیار زیاد این ساحل میشه شب هنگام با چراغ قوه روی شنهای این ساحل قدم بزنید و ذرات درخشان شنهای ساحل رو زیر نور چراغ ببینید که چقدر زیبا هستن و این زیبایی هیچجای دیگهای قابل دیدن نیست.
پس میشه گفت، علت پدید اومدن این جاذبهی شگفانگیز اینه که در جزیره هنگام و ساحل نقرهای هنگام انواع کانیهای شفاف و درخشان و عنصرهای فراوان به تدریج و در دوران زمینشناسی مختلف فرسایش یافته و پودر شدن که همین عمل باعث ترکیب ذرات ریز درخشان با ماسههای ساحل شده و این جاذبهی طبیعی خارق العاده رو شکل داده. بدون شک این ساحل عجیبترین و در عین حال زیباترین ساحلیه که در ایران میبینید.
اگه به ساحل نقرهای هنگام سر بزنید، چه شگفتی منتظر شماست؟
اگه برای تماشای جزیرهی هنگام برید، اولین چیزی که نظر شما رو جلب میکنه، یه درخشندگی خاص و بینظیره که بهش میگن ساحل شنهای نقرهای. همین جاست که همه مسافرها و گردشگرها رو به این سمت میکشونه. برای سفر به ساحل نقرهای هنگام، باید سوار بر لنجهای تفریحی، حدود ۲ کیلومتر به سمت جنوب شرقی جزیره قشم حرکت کنید.
اولین چیزی که میتونید از اون لذت ببرید، حرکت روی آبهای آروم و نیلگون خلیجفارسه. از همون اول راه، میتونید زیباییهای دریا رو در کنار خودتون داشته باشید. با حرکت کشتی کوچیک تفریحی روی امواج دریا، شما هم بالا و پایین میرید و اینجاست که عظمت و شکوه دریا رو با تمام وجودتون درک میکنید.
دلفینهای ساحل نقرهای هنگام رو هم حتما ببینید
تا الان ۱۱ گونه از خانوادهی دلفینها توی آبهای کشورمون در خلیجفارس و دریای عمان شناسایی شدن. از جمله مهمترین این گونههای آبزی میشه به دلفین گوژپشت، یونس، بینی بطری هندی و بینی بطری معمولی اشاره کرد. تعداد دلفینها توی آبهای واقع در بین دو جزیره قشم و هنگام و هرمز به اندازهایه که گردشگران میتونن از نزدیک شاهد بازی، همراهی قایقها و عملیات آکروبات به خصوص شیرجه رفتن آنا درمسیر قایقهای عبوری باشن. ۷۲گونه پستاندارخشکزی و دریایی، ۴۰ گونه خزنده، پنج گونه لاکپشت دریایی، ۳۵گونه آبسنگهای مرجانی، دوگونه مانگرو جنگلی، بیش از ۱۰۰ گونه زیستگاههای جلبکی، ۴۵۰ گونه ماهی، ۲۰۰ گونه شکمپا و دوکفهای و وجود ۳۰۰ تا ۴۵۰ گونهی آبزی دیگر درخلیح فارس شناسایی شده.
اهمیت آبهای ساحلی هرمزگان در خصوص وجود دلفینها به حدیه که پروژهای تحت عنوان حفاظت از دلفینها در خلیجفارس تشکیل شده، طوریکه حفاظت از دلفینها و جلوگیری از انقراض نسل این گونهی باارزش این منطقه، در دستور کار سازمان منطقه آزاد قشم هم قرار گرفته.
این دلفینها از اوایل فصل پاییز و با شروع مهر ماه به آبهای خلیجفارس میان و تا اواخر اردیبهشت ماه در این مکان حضور دارن. شما برای دیدن این دلفینهای زیبا و بازیگوش، باید صبح زود با استفاده از قایقهایی که برای تماشای ماهیهای خلیجفارس در ساحل هنگام قرار دارن به وسطهای آب برید و زمانی که آب سرده و دلفینها سرشون رو بیرون میارن و توی آب بالا و پایین میپرن و نمایشی بینظیر از تواناییهای خودشون رو توی آب اجرا میکنند، اونا رو ببینید و از این صحنهی زیبا نهایت لذت رو ببرید.
در مورد کشتی پرتغالیهای ساحل نقرهای هنگام چیزی میدونید؟
کشتی پرتغالیها در جزیرهی هنگام و فاصلهی ۲ کیلومتری جنوب شرقی قشم، در حاشیهی خلیج همیشه فارس قرار داره. اگه بخوام از تاریخچه این جای دیدنی بگم، باید بدونید که، انگلیس و پرتغال، از جملهی کشورهایی هستن که حضور پررنگی در تاریخ گذشتهی ایران داشتن. به همین دلیل از حضور اونا در ایران، آثاری برجای مونده که میشه از آثار اون دوران به قلعهها و تاسیساتی که در جنوب ایران احداث کردن، اشاره کرد. توی جزیرهی هنگام هم میتونید بقایایی از این آثار رو ببینید که کشتی برگل نشستهی پرتغالیها، از جملهی اونه. گویا استعمارگران، این منطقه رو بهعنوان مکانی باارزش، با موقعیت جغرافیایی مناسب میدونستن و گمان میکردن که تا ابد در این جزیره ماندگار خواهند شد. همهی این آثار برجای مونده، بیانگر دورانی غمبار در تاریخ ایرانه.
کشتی بر گل نشستهای که در گوشهای از ساحل جزیرهی هنگام بهچشم میخوره، متعلق به پرتغالیهاییه که در دورهی صفویان پاشون به ایران باز شد و نقشههای پلیدی از غارت و چپاول کشور در ذهن خودشون پرورش میدادن. اکنون بهجز اسکلتی پوسیده از این کشتی چیزی باقی نمونده و شما برای مشاهدهی اون میتونید به نزدیکی محل ماهیهای آکواریومی در جزیرهی هنگام برید.
کشتی بر گل نشستهی پرتغالیها در جزیرهی هنگام میتونه بهانهای باشه، تا از ساحل زیبای این جزیره و تماشای پهنای خلیج فارس حسی مثبت و خارقالعاده دریافت کنید. نکتهی قابل توجه در جزیرهی زیبای هنگام، ساحل دلفینها و بازیگوشی و دلبری کردن این آبزیان خاصه که نظر هر گردشگری رو به خودش جلب میکنه، بهگونهای که دل کندن از تماشای اونا کار بسیار دشواریه.
تا اینجا اومدید، حتما ساحل سرخ هرمز رو هم ببینید
جزیره هرمز با مساحتی معادل ۴۲ کیلومتر مربع، یکی از جزایرخلیج فارس است که برخلاف دیگر جزایر معروف مانند کیش و قشم، در آن خبری از مراکز خرید بزرگ و هتلهای متنوع و برجهای بلند نیست. در هرمز همه چیز به شکل طبیعی خودش قرار داره و آرامش و زیبایی مهمترین ارمغان سفر به جزیره هرمزه. در این میان ساحل سرخ هرمز مهمترین و زیباترین جاذبهی اونه.
ویژگیهای جغرافیایی خاص جزیره هرمز باعث شده تا رگ خاک در سواحل این جزیره کاملا منحصر به فرد باشه. یکی از زیباترین سواحل جزیره هرمز، ساحل سرخ هرمزه که در بخش جنوبی جزیره قرار داره. این منطقه بدون شک یکی از زیباترین و پربازدیدترین مقاصد گردشگری در جزیره هرمزه که شاید مهمترین هدف گردشگرانی که به جزیره هرمز وارد میشن، قدم زدن در این ساحل زیبا و خیرهکننده باشه.
مهمترین ویژگی جزیره هرمز که به دریای سرخ ایران هم معروفه، خاک قرمز و عجیب اونه. حتما وقتی که صحبت از زیباترین سواحل ایران میشه، تصویر یه ساحل قرمز رنگ که همیشه مملو از گردشگران مختلفه رو دیدید. خاک ساحل سرخ هرمز به دلیل ویژگیهای منحصر به فردی که داره، اصلیترین جاذبهی این جزیره زیباست. پس حیفه که تا ساحل نقرهای هنگام اومدید، سری به این جزیره نزنید. عکسهای نقرهای و قرمزتون رو کنار هم بگیرید.
خاک این جزیره ترکیبی از انواع مواد معدنیه که در کنار هم ویژگیهای منحصر به فردی رو به نمایش میذاره. مهمترین دلیل رنگ قرمز ساحل سرخ هرمز وجود اکسید آهن در اکثر ترکیبات خاک ساحله که باعث شده رنگ قرمز زیبایی به وجود بیاد. جالبه بدونید که خاک این جزیره خوراکیه و مردم بومی جزیره هرمز از این خاک به عنوان سس و ادویه در تهیه انواع غذا، نان، ترشی و مربا استفاده میکنن و طعم خاصی به غذاهاشون میده. قیمت این خاک به علت وجود کانیهای ارزشمند، حدود ۶۵۰ دلاره.
سنگ مادر و دختر در جزیره هنگام، جون میده واسه عکس گرفتن
از دیگر جاذبههایی که در جزیره هنگام قرار گرفته شده، مجسمه مادر و دختر سنگ شده است که در نزدیکی روستایی به نام غیل قرار گرفته. در مورد این مجسمه روایتهایی توسط محلیان هنگام گفته میشه که مهمترین اونا اینه که گفته میشه در گذشته مادر و دختری در هنگام فرار، از خداوند طلب کمک کردن و دست دعا به آسمون بردن. خداوند هم واقعا نمیدونم چرا بین اون همه راه چارهای که میتونسته جلو پای این مادر و دختر بذاره، اونا رو به سنگ بدل کرده تا باعث نجاتشون بشه. یه ذره عجیبه، نه؟
امروزه این مجسمه هم به یکی از دیدنیهای هنگام تبدیل شده و بازدید کنندگان بسیاری رو به سوی خودش میکشونه، اما با این وجود، جزیره هنگام هنوز ناشناخته مونده و به همین خاطر بکر و دست نخوردهاس و زیباییهای طبیعی خودش رو به رخ میکشه.
ساحل هنگام خواهر زیبای ساحل نقرهای هنگام
ساحل اصلی هنگام همون ویژگیهایی رو داره که یه ساحل جنوبی باید داشته باشه، پر از لنج، پر از رفتوآمد مردان و زنانی با لباسهای محلی، پر از همهمه و فریاد صدا کردن یکدیگر، پر از ماهیگیر و تورهای پر از ماهی و در یه کلام: پر از زندگی. زمانی که برای سفر به جزیره هنگام از قشم سوار قایق میشید، در این ساحل پیاده میشید. البته از همین الان بدونید که نباید انتظار داشته باشید بعد از پیاده شدن در اسکله ماشین یا تاکسی ببینید. توی این جزیره نه جاده آسفالتی وجود داره و نه ماشینی دیده میشه. هر اون چیزی که هست رو باید با پای پیاده طی کنید. اولین چیزی که توی ساحل هنگام جلب توجه میکنه، دهکده ماهیگیری و بوی اشتهابرانگیزیه که به مشام میرسه.
ساحل کله خماسی همون خواهر پرشور و هیجان ساحل نقرهای هنگام
ساحل کله خماسی هنگام یکی از بهترین مکانها برای دوستداران هیجانه، چون اگر شنا بلد باشید میتونید از بالای صخرهها به درون آب شیرجه بزنید و از شنا در دریا در کنار ماهیها اوج لذت رو ببرید اما پیش از شنا در دریا حتما از وسایل مناسب برای شنا نظیر کلاه، عینک، دماغگیر و گوشگیر استفاده کنید، به هر حال، آب دریا بسیار شوره و عدم استفاده از وسایل شنا میتونه مشکلاتی رو برای شما به وجود بیاره. همچنین میتونید از بالای این صخره به تماشای غروب دلانگیز جزیره در کنار دریا بشینید و از زیباییهای اون لذت ببرید.
خوبه بدونید که توی این دریا موجوداتی ریز به نام فیتوپلاگنتونها وجود دارن که اغلب در شبها و هنگامی که ناآرام میشن، نوری از خودشون ساطع میکنند و دریا رو به رنگ آب و جادویی درمیارن که اگه خوششانس باشید میتونید اونا رو ببینید و از زیباییهای اون لذت ببرید.
نکتهای که باید بدونید اینه که توی این دریا گیاهان تیغ داری به نام توتیا وجود دارن. پس پیش از شیرجه و شنا در دریا به تویتاهای تیغدار و دردناک بسیار توجه کنید و مراقب باشید که با اونا برخورد نکنید. یکی از دلایل محبویت این جزیره اینه که در گوشهای به دور از شلوغی و ترافیک واقع شده. آبوهوای این ساحل تو فصل زمستون کاملا تابستونیه، که این مسئله به محبوبیت اون افزوده. از دیگر موجوداتی که به وفور در ساحل خماسی هنگام دیده میشه و از جاذبههای دیدنی و جالب این ساحل به شمار میره، وجود عروس دریاییه که ممکنه در طول زمانی که درساحل هستید بعضی از اونا رو مشاهده کنید.
ساحل درخشان، خواهر دوقلوی ساحل نقرهای هنگام
اگه شبی، نیمه شبی، به ساحلی رفتید و نورهای کوچیک آبی دیدید، فکر نکنید خیالاتی شدید یا ستارهها از آسمون به زمین ریختن. این جادو کار پلانکتونهای کوچیکیه که اگه تحریک بشن از خودشون نور ساطع میکنن و تکمیلکننده قالی طبیعتباف هنگام هستند. پلانکتونها در سالهای قبلی تقریبا هر شب ساحل درخشان هنگام رو روشن میکردن، اما به مرور زمان بخاطر افزایش رفتوآمد انسانها و تغییر اکوسیستم، این پدیده کمتر رخ داد. اگه زمان سفر به جزیره هنگام موفق شدید این ساحل رو درخشان ببینید، بخاطر نشستن همای سعادت روی شونههاتونه شما خیلی خوششانس هستید.
ساحل خنیزی با اون صخرههای بلند، حکم یه برادر رو داره
ساحل خنیزی یکی دیگر از جاهای دیدنی جزیره هنگامه که شامل ساحلی بکر و البته زیباست. افرادی که به دنبال شناکردن تو آبهای نیلگون خلیج فارس هستن حتماً به خنیزی برن. صخره های بلند این منطقه فرصت خوبی برای شیرجه زدن در آبه.
مگر میشه به ساحل نقرهای هنگام رفت و نخلستانها رو ندید؟
جنوبه و نخلستانهای اون. توجه داشته باشید که وقتی به سمت جزیره هنگام سفر کردید حتما در بین درختان نخل سر به فلک کشیدهی این جزیره راه برید و از شکوه و عظمت این درختان لذت ببرید. یکی از جاذبههای قابل توجه جنوب، نخلستانها هستن که درختان نخل سر به فلک کشیده رو در خودشون جای دادن. جزیره هنگام هم میزبان این درختانه و نخلستانهای اون زیبایی خاصی دارن. خرمای خوشمزه این نخلها بیشتر به مصرف شخصی میرسن؛ اما بخشی از اون هم روانه بازار میشه و در سبد خرید مصرفکنندگان به چشم میخوره.
دهکده کوچیک ماهیگیری، میتونه یکی از نوادگان ساحل نقرهای هنگام باشه
اگه به دنبال جایی برای صرف غذاهای دریایی هستید، دهکده کوچیک ماهیگیری هنگام رو فراموش نکنید. توی این دهکده کوچیک ماهیگیری، که یکی از مکان های دیدنی جزیره هنگام به شمار میره، میز و صندلیهایی قرار داده شده که میتونید غذاهای لذیذ دریایی رو میل کنید. توی این منطقه غذاهای دریایی رو با ادویههای محلی و خوشطعم درست میکنن و گردشگران بسیاری برای صرف غذای دریایی به اینجا میان. این دهکده کوچیک یکی از بهترین جاها برای صرف غذاهای محلی و دریاییه. این دهکده زیبا دقیقا مقابل ساحل اصلی جزیره قرار گرفته و مسیر دسترسی به اون بسیار ساده است.
از جمله غذاهای محلی و خوشمزه این دهکده ماهیگیری میشه به دوپیازه میگو، سمبوسههای میگو و دیگر غذاهای دریایی خوشطعم اشاره کرد. توی این منطقه حتی میتونید روش پخت غذاهای لذیذ دریایی و محلی رو از نزدیک تماشا کنید. برای دسترسی به این دهکدهی کوچیک میتونید از روستای شیب دراز سوار بر قایق بشید و به اون دسترسی پیدا کنید. همچنین تنها مسیر دسترسی به دهکده کوچیک ماهیگیری هنگام، از طریق دریا و سوار شدن بر قایقه.
تاسیسات بندری انگلیسیها، یعنی فراموش نکن که این خاک همیشه مظلوم واقع شده
انگلیسیها در زمان حکومت قاجار، با ساختن خونهها و تاسیساتی نظیر انبار ذغال، تلگرافخونه و غیره توی این جزیره نفوذ کردن. به دلیل موقعیت مهم جغرافیایی، انگلیسیها بسیار به این جزیره در گذشته توجه داشتن. لذا تاسیسات بندری، دریانوردی و ساختمونهای متعددی در اون ایجاد کردن و از همون محل بر خط کشتیرانی خلیج فارس نظارت داشتن. اونا در سال ۱۹۰۴ خط تلگرافی از جاسک به هنگام احداث کردن. به اعتقاد انگلیسیها، این جزیره با داشتن سواحل عمیق و مناسب برای لنگر انداختن کشتیها و داشتن چاههای آب، همچنین به دلیل واقع شدن در منطقهی استراتژیک نظامی، دارای اهمیت بسیاری بوده.
آکواریوم طبیعی، به نظرم دختر خاله لاکشری ساحل نقرهای هنگام میتونه باشه
جزیره هنگام نه تنها به آکواریوم بزرگ طبیعیاش شهرت داره بلکه به جزیره دلفینهای رقصان هم مشهوره. تعداد زیادی بازارهای محلی و سنتی در جزیره هنگام وجود داره که دیدن اونا خالی از لطف نیست. جزیره هنگام به طبیعت بکر و آبهای شیشهای و شفاف اطراف خودش شهرت داره. این جزیره محل زندگی برخی از گونههای نایاب مثل خرچنگهای جراح خلیجفارس، خاردم مصری، جبیرها (آهوهای بومی پاکستان و هند) و انواع ماهیها از جمله ماهی بادکنکی و دلقک ماهیهای سیاه و زرده. اینا چیزایی هستن که شما فقط با رفتن به جزیره هنگام به بهانه دیدن ساحل نقرهای هنگام میتونید ببینید.
به ساحل نقرهای هنگام رفتیم، با خودمون چی ببریم؟
پپش از شروع سفرتون به جزیره برای بازدید از ساحل نقرهای هنگام که جاذبه گردشگری این جزیره به شمار میره، بهتره که برخی از وسایل و تجهیزات مورد نیازتون رو به همراه داشته باشید تا در هنگام سفر مشکلی براتون پیش نیاد. از جمله وسایلی که باید به همراه داشته باشید میشه به کلاه آفتابی، کفش راحت، ضد آفتاب، لباس اضافی، لوازم شنا، لباس آزاد و خنک و دوربین عکاسی برای ثبت زیباییهای جزیره، از جمله زیباییهای ساحل نقرهای هنگام اشاره کرد.
پیشنهاد میشه که اگه قصد کمپینگ در این مکان رو دارید و میخواید شب رو در اونجا بمونید و به تماشای آسمان بینظیر شب و سواحل پر از فیتوپلانگونهای درخشان بپردازید، بهتره که چادر، چراغ قوه و کیسه خواب و غذا به تعداد وعدهها به همراه خودتون داشته باشید.
در سفر به ساحل نقرهای هنگام این نکته زیستمحیطی رو فراموش نکنید
حفاظت از محیط زیست وظیفه اصلی همه ماست، از همین رو در هنگام سفرتون به جزیره و بازدید از ساحل نقرهای، باید در حفظ این منابع طبیعی کوشا باشید. چون شن و ماسه ساحل نقرهای از میراث کشوره وجزء منابع تجدیدناپذیر محسوب میشه.
به ساحل نقرهای هنگام رفتیم، کجا بخوابیم؟
توی سایت سفربازی امکان رزرو از میان دهها نوع اقامتگاه وجود داره که شما میتونید با توجه به نیاز و سلیقهاتون بهترین اقامتگاه رو رزرو کنید و از سفر خودتون لذت ببرید. هتل، هتل آپارتمان، بوتیک هتل، مهمانسرا، متل، ویلا، آپارتمان، اقامتگاه بومگردی و کلبه انواع اقامتگاههایی هستن که شما میتونید از سایت سفربازی رزرو کنید و به جزیره هنگام سفر کنید.
بهترین هتل های نزدیک به ساحل نقره ای
اگه دوست دارین در سفر به ساحل نقره ای یک اقامتگاه مناسب در اختیار داشته باشید، میتونین به این هتلها سر بزنین و اتاق مورد نظرتون رو رزرو کنین.