آرامگاه استاد ابراهیم پورداود، استادی بزرگ در عرصهی فرهنگ ایرانی
ابراهیم پورداوود ایرانشناس معاصر، اوستا شناس، نخستین مترجم فارسی اوستا، استاد فرهنگ ایران باستان و زبان اوستایی در دانشگاه تهران بود. او تمام عمر خودش رو صرف زنده نگه داشتن فرهنگ ایرانی کرد. البته قابل ذکره که این فرد تنها یک استاد دانشگاه نبود و شخصیتی بینالمللی داشت. بطوری که بعد از درگذشت وی مجالس یادبود متعددی در کشورهای هند، آلمان، فرانسه، پاکستان و در شهرهای مختلف ایران مثل تهران، اصفهان، شیراز، کرمان رشت و… برگزار شد.
با وجود شخصیت بزرگ و فرهیختهی این استاد، آرامگاه ایشون بسیار کوچک و ساده هست و حتی امروزه امکان بازدید از اون وجود نداره. مقبرهی این استاد گرانقدر اتاقی قدیمی با ابعاد سه در چهار هست.
این اتاق در واقع مکتب خونهای بوده که پدر استاد در حیاط منزل خودش دایر کرده بود تا امکان تحصیل برای فرزندانش رو مهیا کنه. این مکتب خونه در نهایت تبدیل به آرامگاه خانوادگی شد و پدر و برادران استاد ابراهیم و در نهایت خود ایشون در اونجا به خاک سپرده شدن. قدمت این آرامگاه به دوران قاجار برمیگرده و جز آثار ملی ایران به ثبت رسیده. هرچند که این مقبره به دست فراموشی سپرده شده و بسیار غریب و ناشناخته باقی مونده.
اقامتگاه ها اطراف آرامگاه ابراهیم پورداود نمایش آرامگاه ابراهیم پورداود روی نقشه مسیریابی آرامگاه ابراهیم پورداود