راهنمایان گردشگری آماده معرفی جاذبههای دیدنی کردستان
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان گفت: راهنمایان گردشگری استان از اول فروردین۱۴۰۲ به مدت ۱۲ روز در۲ نوبتکاری به راهنمایی گردشگران در اماکن و بناهای تاریخی و گردشگری استان می پردازند.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایرنا، منصور مهرزاد اظهار کرد: استان کردستان دارای جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوانی است که باید این قابلیتها به شکل مناسبی به گردشگران معرفی شود در این راستا و با هدف آمادگی و ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی، یک دوره آموزشی با حضور راهنمایان بهمنظور بازآموزی و تشریح وظایف آنها در سنندج برگزار شد.
وی اعلام کرد: در این دوره آموزشی مباحثی شامل معرفی جاذبههای تاریخی استان، رعایت پروتکلهای بهداشتی در سفر و آشنایی راهنمایان گردشگری با مراکز خدماتی و بهداشتی ضروری مطرح شد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با اشاره به اینکه این راهنمایان بهصورت ویژه در شهرهای گردشگرپذیر استان فعالیت خواهند داشت، ادامه داد: مسجد جامع سنندج، عمارت خسروآباد، عمارت مشیر دیوان، موزه باستانشناسی سنندج و موزه مردمشناسی خانه کُرد از جمله اماکن تاریخی هستند که راهنمایان گردشگری بهصورت شیفتی در این بناها مستقر میشوند.
مهرزاد اضافه کرد: حضور راهنمایان در محل بناهای تاریخی و موزهها این امکان را به گردشگران و مسافران نوروزی میدهد که اطلاعات بیشتری در خصوص آثار تاریخی و دیگر اماکن دیدنی و جاذبههای گردشگری استان کسب کنند.
وی ابراز امیدواری کرد: با اجرای برنامههای فرهنگی و تفریحی متعدد بتوانیم در مناطق مختلف استان، نوروزی متفاوت برای مهمانان و گردشگران خلق کنیم.
گفتنی است، پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهرهای سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل از جمله مکانهای گردشگری استان کردستان است که هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص میدهد.
تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول (بناها، محوطه و تپهها)، قنات و مکانهای طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.