هتل واریان کرج، نگینی درخشان در نزدیکی سد کرج
یه زمانی در کیلومتر ۲۵ جاده زیبای کرج – چالوس، سد کرج که حال بهش میکن سد امیرکبیر، جاذبههای خودش رو به رخ مسافرهایی میکشید که عازم شمال بودن. امروز، سد همان سد است، آب، همان آب است کوه هم همان کوه اما خبری از جاذبه های اطراف سد کرج نیست. یکی از زیباترین جاذبههای اطراف این سد، هتل واریان کرج بود که همچون نگینی در کنار آب میدرخشید.
آن روزها، وقتی از تونل شماره ۳ بیرون میآمدید، ناگهان منظرهای پیش روی شما نمایان میشد که چشم هر مسافری را خیره میکرد. قایقهای کوچک و اسکلههای شخصی با سایبانهای رنگارنگ، اولین چیزی بود که در کنار سد کرج به چشم میخورد. در وسط دریاچه قایقهای موتوری با سرعت ویراژ میدادند و در بین آنها، اسکی بازهای حرفهای روی آب اسکی میکردند.
هتل واریان کرج کجاست؟
کمی جلوتر هم هتل واریان کرج خود نمایی میکرد که در زمان خودش یکی از مجهزترین و لاکچری ترین هتلهای گردشگری بود. از تمام جاذبههای آن سالها تنها قایق پیر و خسته روستای واریان مانده است که هر ازگاهی حرکت میکند تا بازماندگان روستای واریان را جابه جا کند.
سرنوشت هتل واریان
و اما سرنوشت هتل واریان چی شد؟ هتل واریان کرج همونطور که گفتم یکی از هتلهای منحصر به فرد در زمان خودش بود که امکانات خاصی مثل سیستم تصفیه فاضلاب داشت و توسط توسط جمشید بزرگمهر، یکی از ارتشبدهای دوره پهلوی ساخته شده بود. هتل واریان تا قبل از انقلاب، پاتوق پایتخت نشینهای پولدار و مهمونهای خارجی شون بود و با شروع انقلاب، خارجیهایی که مدت زیادی بود توی هتل اقامت داشتن، به سرعت وسایل شون رو به ارزونترین قیمت ممکن فروختن و به کشور خودشون برگشتن. بعضی از این خارجیها، اروپایی بودن و بعضیها آمریکایی که در هر صورت همگی برگشتن خونه خودشون.
بعد از انقلاب هتل واریان همچنان پذیرای مسافران بود و در همین حین، بر سر مالکیتش توی ارگانهای دولتی اختلاف پیش اومده بود. تا اینکه یه آتش سوزی وسیع توی هتل اتفاق افتاد که متاسفانه یه سری از مهمونها جون خودشون رو از دست دادن. هرچند این هتل بعدها چندین بار بازسازی شد، اما دیگه کارایی سابق رو نداشت و در نهایت به دلیل آلودگی آب سد کرج و با تصمیم شورای عالی امنیت ملی تخریب شد.