حدود ۶ماه پیش بود که مدیرکل سابق میراث‌فرهنگی کرمانشاه از پای کار آمدن یکی از هلدینگ‌های بزرگ فروش صنایع‌دستی کشور برای حل مشکل فروش صنایع‌دستی این استان خبر داد.
به گزارش سفربازی، به نقل از ایسنا، محمدرضا سهیلی که مشکل اصلی صنایع‌دستی استان را مسئله فروش می‌دانست، معتقد بود که با آمدن این هلدینگ به استان بخش اعظم این مشکل مهم رفع می‌شود.
هرچند که او وعده داده بود که ظرف مدت کوتاه حدود یک ماهه این هلدینگ به کرمانشاه خواهد آمد، اما با گذشت چندین ماه هنوز هیچ خبری از فعالیت این هلدینگ در کرمانشاه نیست و فروش، کماکان مشکل اصلی هنرمندان صنایع‌دستی کرمانشاه است.
اینکه چرا این وعده مدیرکل سابق میراث‌فرهنگی محقق نشد، موضوعی است که برای یافتن پاسخ آن به سراغ معاون صنایع‌دستی استان رفتیم.
امین کوگانی با اشاره به وجود ۲۵ هزار هنرمند صنایع‌دستی در استان کرمانشاه، اظهار کرد: این تعداد هنرمند در ۶۵ رشته صنایع‌دستی فعال هستند که تعدادی از آن‌ها به دلیل عدم بازاریابی و فروش محصولات تولیدی خود، غیرفعال شده‌اند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در بحث تولید صنایع‌دستی در استان مشکلی نداریم و به اندازه کافی تولید وجود دارد، اما مسئله مهم فروش این تولیدات است که در سال‌های گذشته راه‌های مختلفی را همچون احداث بازارچه‌های دائمی و موقت برای حل بخشی از این مشکل انجام گرفته و هنوز هم چنین طرح‌هایی در حال اجراست.
معاون صنایع‌دستی استان اضافه کرد: برای رفع مشکل فروش صنایع‌دستی استان، مدیرکل سابق میراث‌فرهنگی در سال گذشته پیگیری‌هایی را انجام داد تا یک هلدینگ بزرگ فروش صنایع‌دستی را به استان بیاورد و در این زمینه رایزنی‌هایی هم داشت.
وی اضافه کرد: مدیران این هلدینگ برای انجام اقدامات اولیه به کرمانشاه آمدند و حتی از چند کارگاه هم بازدید و سرکشی‌هایی داشتند، اما برای انجام فعالیت‌هایشان در استان درخواست تسهیلات داشتند.
کوگانی ادامه داد: قرار بود از محل تبصره ماده ۱۸به این هلدینگ تسهیلاتی اختصاص داده شود که متاسفانه اعتبارات این ماده تخصیص پیدا نکرد و نتوانستیم به آن‌ها تسهیلاتی بدهیم.
وی با تایید این مطلب که این هلدینگ تاکنون به صورت رسمی هیچ فعالیتی را در کرمانشاه آغاز نکرده، اعلام کرد: درحال پیگیری و رایزنی هستیم تا بتوانیم این هلدینگ را به استان بیاوریم.
معاون صنایع‌دستی استان در ادامه با بیان اینکه یک هلدینگ فروش صنایع‌دستی هم در استان شکل گرفته، گفت: این هلدینگ متشکل از دو نهاد انجمن و مجمع هنرمندان صنایع‌دستی استان است که در حال بررسی رشته‌ها و کارگاه‌های صنایع‌دستی در استان هستند.
کوگانی اظهار امیدواری کرد با ورود این دو هلدینگ مشکل آموزش، فروش، کاربردی و بروز شدن و بسته‌بندی تولیدات صنایع‌دستی استان حل شود.

آیا این مطلب مفید بوده؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای